30 december 2007
Begin: 13:38

Het meeste werk zat er natuurlijk op, maar vandaag zou het fietsen in de provincie Brabant teneinde alle dorpjes en steden langs te gaan definitief worden afgesloten, en wel in één van de meest Brabantse plaatsjes van de provincie: Lieshout. Het feit dat de fabriek van Bavaria hier gesitueerd is zou hier zomaar iets mee te maken kunnen hebben.

Enfin, ik fietste vandaag Eindhoven door in noordelijke richting en in Son en Breugel boog ik af naar het oosten om een stuk langs het Wilhelminakanaal te gaan fietsen. Na nog geen 20 km zag ik het bordje met Lieshout al staan en kon ik dus voor de allerlaatste keer (dit jaar!) een foto maken van een plaatsnaambord! Een episch moment.

In Lieshout had ik met familie en vrienden afgesproken, en wel in café de Koekoek, om dit feestelijke moment te vieren. Zelfs wat docenten van mijn middelbare school waren aanwezig. Alle aanwezigen hebben ook kunnen zien hoe het lot bepaalde dat volgend jaar (2008) de provincie Limburg op het programma staat en ik dus vrolijk door blijf fietsen!

Einde: 18:30 (Thuis)

Tijd: 2:12::48
Afstand: 41.04 km
Gemiddelde snelheid: 18.54 km/h

1 nieuw dorp: Lieshout

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie