Updates

Hoi allemaal! Even wat updates van het fietsfront:

  • De jaarteller van 2018 staat inmiddels op 9036 kilometer! Het 10000-doel komt steeds dichterbij, maar het einde van het jaar nadert ook met rasse schreden. Gemiddeld moet ik nog zo’n 18 kilometer per dag fietsen tot het einde van het jaar. Gaan we regelen. Klik hier voor meer statistieken.
  • Naast het schrijven van het boek over die geweldige tocht van Rome naar Nederland gaat het vizier ook weer op het provincieproject. Nog maar twee provincies te gaan en heel Nederland is veroverd! Volgend jaar fiets ik alle 253 dorpjes van de provincie Zuid-Holland langs, maak ik traditiegetrouw foto’s van alle naambordjes en hoop ik IVN Zuid-Holland met een knallend donatiebedrag te verblijden. Dit om de fiets wederom te promoten en aandacht voor natuur en milieu te vragen! Klik hier om de lijst te bekijken van alle te bezoeken plaatsen van mijn elfde provincie.
  • Sinds dé tocht deze zomer heb ik eigenlijk niet veel boeiende fietstochten gemaakt, op een leuke spontane tocht met oerfietsbroeder Bas naar Duisburg na. We wilden aanvankelijk slechts van Nijmegen naar Uedem en weer terug fietsen, over de grens in de buurt van Kleve. Toen we in Uedem aan het gebak zaten, veranderde dat doel moeiteloos in Xanten, en toen we daar waren aangekomen besloten we domweg dat Nijmegen verder weg was dan Duisburg, dus gingen we maar verder Duitsland in en pakten we daar de trein weer terug. Heerlijk!
  • Wist je al dat ‘Bram Fietst’ nu ook op instagram te volgen is? Voor mooie kiekjes, zoals de foto bij dit bericht, en rare fietsgerelateerde berichten.
  • Nog even over dat boek… Dat komt nog niet echt van de grond. Helaas heb ik even andere prioriteiten op het moment, waaronder kilometers maken natuurlijk, maar reken er maar op dat het komt! Ik hou je op de hoogte.
  • Vind je Bram Fietst tof en wil je helpen? Donaties zijn altijd welkom. Zet er dan wel even bij of je voor het goede doel doneert of voor mijn onkosten.